NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 stephan kingin hic yayinlanmamis hikayesinden uyarlanmis oldukca basarili bir korku gerilim filmi. uzundur boyle tirsmamistik ailecek :) tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hiç yayınlanmamış mı? Dünya'da okuyan bi ben mi varım yani :P Karanlık Öyküler kitabında vardı bu kısa öykü, kitabın orjinal adını hatırlamıyorum. Film için de şöyle söyleyeyim, hikayenin sadece temel fikrini almış, geri kalanı pek uymuyor hikayeye. Shining filmine benziyor, ama onun yanına yaklaşamaz. Eh işte, vasat bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yayinlanmismi ? vay hiyar sinema sitesi vay. pardon yanlis bilgi icin burada giderken filmin aciklamasinda o yaziyordu .. cok asagilmassin yahu o kadar da degil. bu senenin en iyi korku filmlerinden bana gore. yuzyil icinde cikan filmelere bakip elestri yaparsak zaten tum cikan filmlerden daha iyi yonleri olan yuzlerce film bulur ve kimseye suna gitme bundan kotu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Shining benzetmesindeki kastım konu olarak benzerlikleri (birinde şeytani otel, diğerinden şeytani otel odası var) ve ikisinin de yazarının King olması. Son cümledeki yorumumu yazarken kıyaslama yaparak yazmamıştım. Bence tek başına vasat bir film, gereksiz yere uzatılmış, yönetmen biraz uğraşsa 80 dakikada daha sürükleyici bir film çıkarabilirmiş. Yine de elbette piyasada çok daha kötüleri var, bu filmi izleyen küfretmez, izlemeyen de pek birşey kaybetmez. Yalnız Cusack filmde tek başına oynuyor resmen, ConAir'dan beri takip ederim, iyi oyuncu. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:11 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet sonlari biraz uzatma olmus arti cusack yorumun oldukca yerinde. [spo]pencerede kendi yansimasi ile yaptigi olay cok uzundur izledigim en guzel sahneydi diyebilirim. feci tirstim :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet efenim, psikolojik bi gerilim filmiyle karşı karşıyayız, en sevdiğim tür! zaten pek çıkmıyo bu türde film o yüzden beşiktaşta gördüğüm gibi üzerine atladım :P jacob's ladder ve shining'den sonra izlediğim en iyi psikolojik gerilim filmlerinden biri kesinlikle, senaryo zaten stafan abinin, john cusackda filme çok iyi gitmiş doğru bi seçim olmuş kesinlikle boş hollywood filmleri arasında parlayan bi film, izleyin derim. [spo]final efsaneydi ya, hiç beklemiyodum ohohoh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cd'sini şu an elimde tutuyorum. gerilim macera diye aldım, gerilim korkumuymuş :O sevgilim gelmeden izlemem >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 korku sayılmaz pek ya, hatta başlarda bayaa bi gülersin. komedi filmi gibi ilk 20dk ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya şey, ben korku filminden hakkatten "çook" korkan bi adamım. :< bak izlemek de çok istedim ama yalnızım bu gece. bak uyuyamam :< halka nın posterine bile bakamayan biriyim öle sölim >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bgn fragmanını gördüm haftaya geliyor kesinlikle sinema gece seansında izliyeceğim bir film xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Valla hikayesi süperdi, filmini izlemedim hala. Ama farklıymış biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Korku değil yahu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çok komik yahu cırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 stephen amca bilinenin aksine korku yazmıo zaten gerilim yazıo gerim gerim geriyor adamı sonra hönk diye bırakıyor filmi izledim hoşuma gitti ama korkmadım[la korku değil dedik ya] ama geril geril gerildim sağolsun kitabını okumamıştım ama filmi güzel olmuş 3 5 10yerde insan yusuf mode on oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 güzel sayılır aslınd ama film bazen fazla kasıntı geldi. klasik korku öğelerini modern bakış açısıyla iyi harmanlamışlar. ama samuel l jackson ne dandik oynamış ya sanki komedi filminde oynuyo gibi zebellah bi suratı var. ben bi ara bruce allmighty deki Morgan Freeman gibi im the god dicek falan sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Çok çok kaliteli filmdi . Cusack hakkaten tek başına esmiş filmde , çok başarılı buldum yine . Çok tadında geriyodu , frigo yiyemedim , o derece , midem kasılmış mı ne olmuş anlamadım . Sonunda da kalkmayan tüyüm kalmadı zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 son 20dk'sı fln böyle zorlama olmuş resmen. Güldüm hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Fragmanı izledim zaten bi 2 - 3 haftalık korkumu aldım ordan... Ağır gerildim of hala soğuk böyle kollarım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 john kucak harbi kucaklamış götürmüş filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 filmden demin çıktık muhteşemdi bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bencede çok ala filmdi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 nasıl muhteşem denilebilir şu filme ya:), yani berbat demiyorum ama orta düzey birşey yani hatta sonlarda iyice kendini batıran filmlerden. Ayrıca cusack'ın oyunculuğunu bitek ben beğenmedim herhalde, gülüyodum o son çıldırdığı yerde bukadar abartılmaz bir oyunculuk, edward norton fln oynasa tam oturabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 johna dedim izlerken kussak mı kusmasak mı sus lan susak ağızlı dedi üzüldük izledik ama tadı cusackımızda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 film kısaydı biraz sıkıcıydı ama özellikle 2. kısmı güzeldi fener maçının arasında reklamını gördük dedik güzeldir o gece gittik o yansıma sahnesinde harbiden tırstım gece 12den sonra dogru izleyince insan ister istemez tırsıyor ortalama bir filmdi ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Spectre ulti ultiiiiiiiiiii pfff adam kactı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar